Englishmans Bay - en av Tobagos vakreste strender

Gjestebok

Fortell om dine inntrykk og opplevelser på Pride of Courland

Gjestebok

"HEI EDEL OG STEIN,VIL BARE TAKKE FOR TO EVENTYRLIGE OPPHOLD PÅ TOBAGO I LEILIGHETEN DERES PÅ PRIDE OF COURLAND.ET PARADIS PÅ JORD MÅ JO DETTE VÆRE!MAN HAR EN FANTASTISK UTSIKT UT MOT HAVET KUN FÅ METER FRA VERANDAEN,OG EN PRIVAT OASE AV EN HAGE MED ET FLOTT OG STORT BSVØMMEBASSENG.KJENTE BADESTRENDER SOM ENGLISHMANNS BAY OG MANGE ANDRE BLE BESØKT.VIL MAN UT Å SPISE ER DET MANGE HYGGELIGE OG GODE RESTURANTER I OMRÅDET MAN BOR I.VIL DU HA EN UFORGLEMMELIG CARIBISK FERIE ER TOBAGO ET MUST!!HÅPER PÅ ET SNARLIG GJENSYN MED DERES FLOTTE VILLA HELT I STRANDKANTEN.MASSE HILSENER FRA BÅRD BERGSLI I SKIEN. "
-BÅRD BERGSLI, 26.11.2010 17:06

"Hei Edel og Stein! Etter å ha avsluttet tur nummer 5 til jordens paradis (Tobago), er vi hjemme igjen med de gode minnene. Tobago er en frodig øy, med gjestfrie innbyggere og en fantastisk natur, samt en behagelig temperatur hele året. I deres flotte villa har vi kost oss i 14 dager, med mange utflukter og koselige restaurantbesøk med utsøkt mat. Courland Bay er et fantastisk sted for velvære og rekreasjon for kropp og sjel med dens mange planter, blomster, palmer etc. Med 50 meter til caribiens strender er det, foruten bassenget i haven, en umulighet å ikke trives i slike omgivelser. Et topp sted med kunnskapsrike verter, som vi annbefaler på det sterkeste !"
-Desiree og Roger Nilssen, 29.11.2010 12:06

"Kom til Tobago 22. september 2010 - til mitt 7ende opphold på denne solens og velvillightens øy. De to første ukene hadde jeg sammen med nær og god familie - deretter ble jeg alene i en stor og meget konfortabel leilighet i Pride of Courland, men med mange trivelige naboer som det fremragende vertskap Edel og Stein, og venner i og rundt "min" landsby, Black Rock. Fra min egen terrasse var det 50 meter til havet som holder 28 C året rundt. Hvis jeg finner det litt langt å gå, har eiendommen eget svømmebasseng 15m å gå i retning av havet. Der er det 30 C. Og de flestec dager har 30 - 32 C i skyggen på terrassen hvor jeg har inntatt de fleste måltider og lest noen tusen sider lødig og mindre lødig literatur. For nordmenn flest er det antagelig betryggende at alle rom i leiligheten har effektiv luftkjøling - og en ismaskin på kjøkkenet som produserer mer enn en storfamilie makter å forbruke. Som alltid på Tobago ble det bading, spising og lesing i rolig tempo, og en god del rum og lokalt øl, som er billig, godt og sundt. Jeg har grillet grisehaler,snorklet på flotte korallrev og plukket bananer i hagen hvor jeg har bodd. Min svigersønn var oppe en rekke dager kl. 0400 for å fluefiske i havet. Fikk stooor fisk. Har også kjøpt lokal hummer. De fire vi fikk, veide til sammen 11 kg. Det er svært mange aktivitetsmuligheter på Tobago for dem som liker å reise utenfor alfarvei. Lei bil, kjør langs kysten og ta "stop over" på noen av verdens flotteste strender. På mange får du være nesten alene - du har en kilometer med hvit korallsand omkranset av kokospalmer nesten for deg selv. Hjemreise til Norge i slutten av november etter 8 ukers ferie, ga en overgang på 45 C. Mer enn nok. "
-Per Chr. Lilledahl, 08.03.2011 07:46

"Pride of Courland Leih lever virkelig opp til navnet. Etter vårt andre opphold, lengter vi bare mer tilbake, det finnes ikke en bedre plass. Vi tilbringte flere kvelder på terrassen med bølgebrus og Carib. Den ene kvelden kom en leatherback (skilpadde) opp får å legge egg. Opplevelsene står bare i tur.. Vi hadde en fantastisk snorkletur med Islan Girl og Barbecue på no mans land med Franke Tours. Hver måren eller kveld er det fantastisk å gå tur på Turtel beach til sol oppgang eller sol nedgang. Takk for alle fine minner vi kommer snart tilbake. God jul og godt nytt år."
-Camilla Thjøtta, 08.03.2011 07:47

"Hvis paradiset finnes på jorden, må det være Tobago. Turismen har ennå ikke ødelagt følelsen av å ha naturen for seg selv.Vi bodde de første dagene hos mr. Robinson som er en fantastisk mann og som jeg føler ble en god venn.Så flyttet vi inn i "Pride of Courland", sannsynligvis de fineste leilighetene på Tobago. Menneskene på Tobago er noe av det flotteste jeg har møtt. Stolte og gjestfrie mennesker som tok i mot oss med åpne armer. Vi fikk alltid hyggelige reaksjoner når vi gikk i "gata vår". Og etter som tiden gikk så kjente de oss igjen og slo gjerne av en prat. Vi var også flere kvelder å så og hørte på Black Rocks stolthet, steel pan-bandet som var et av Trinidad og Tobagos beste. Da vi var der var de kommet i finalen om å bli det beste steel-bandet i hele landet. Ellers var vi i kirka og hørte på godspel. det var en opplevelse andre bør unne seg. Ordet "rockeprest" fikk en annen betydning etter dette. Vi var også på en rundtur i regnskogen og på div. fort og museer. ellers var vi litt uheldig med været. Det regnet alle dager unntatt 2. Men de flotte menneskene og den fine naturen veiet opp for dette."
-Arnfinn Johansen 14.03.2011, 14.03.2011 21:03

hallo fra Tobago
kom i går til en kraftig thunderstorm, Steve var på plass og hentet oss, hyggelig kar.leiligheten og beliggenheten er bare ubeskrivelig. nydelig innredet og store gode rom.( vi har vært endel rundt i verden mauritius til maldivene, thailand osv, men denne kåken topper det meste) I dag er solen fremme igjen, og vi har spassert bort til thurtle beach resort, kjenner solen tar godt, må passe oss...tenkte å gå til venstre på stranden som dere skrev senere og spise litt god mat.. gleder oss til å utforske øya bvidere.. hilsen oss på Tobago....

med hilsen Jonny Gundersen

Edel og Stein Foss
Tobago Experten
Borgelia 58
Org. nr: 954 365 867
3711 Skien
Tlf: 35 53 64 55